Våren är här på riktigt & denna bilden togs idag, på väg hem från jobbet – Härligt!

De två senaste veckorna har det fortsatt att vara stor efterfrågan på att kunna gå med i registret & intresset ökar hela tiden. Vi har haft 4 administratörsutbildningar under dessa veckorna; 2 i Malmö, en i Kista & en i Värnamo.

Från utbildningen i Kista kan vi hälsa den första småländska enheten Välkommen; Aneby kommun. Andra enheter som välkomnades var Mälarbacken i Bromma, Ekbacken i Sundbyberg, Älvkarleby, Heby, Skara & Gävle kommuner samt från Lavendelgården i Upplands Väsby.

Till de båda Malmöutbildningarna hälsade vi fler småländska & skånska enheter Välkomna; Bjärnum, Laholm, Landskrona, Hylte, Arlöv, Sävsjö, Vaggeryd, Eksjö, Svalöv samt Rönnen & Kirsebergs hemvård från Malmö.

I Värnamo hade man ordnat en egen utbildning & vid den fanns även Gislaveds kommun representerade – Välkomna!

 

Intyg på genomförd administratörsutbildning

Numera får alla som deltar i vår 2-dagars administratörsutbildning ett intyg på genomförd utbildning. Är det någon som har deltagit i tidigare utbildningar och nu önskar att få ett intyg på detta, så går det bra att kontakta oss på mailen, så ordnar vi det.

 

Lite enkel statistik …

Just idag finns det 848  personer – 61,7 %  kvinnor / 38, 3 % män –  registrerade i BPSD-registret och 2054 gjorda skattningar!

Vi tänkte att det ska ju löna sig lite att man tar sig tid att läsa här på hemsidan, vilket är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer, så …

Den enhet som gör den 1000:e personregistreringen bjuder vi på tårta !

Vi har lite extra koll på antalet registreringar den närmsta tiden & återkommer så snart vi vet vilken enhet det blir – Lycka till!

Denna veckan åker vi norrut … Ha en jättefin vårvecka!