I ”Veckorna som gått” sedan förra inlägget, har det hänt en hel del runt själva registret, men vi har även hunnit med ett par utbildningar.

 

 

 Vi välkomnar …

Första veckan i februari hade vi en administratörsutbildning i Malmö och därifrån hälsar vi Välkomna till olika enheter från Skåne; Osby, som är anslutna sedan tidigare och de första enheterna från Tomelilla & Sjöbo. Vi hade även glädjen att få med första enheten från Småland; Vasallparken i Kalmar. Jätteroligt!

 

Under veckorna 6 & 7 så bestämdes att den årliga anslutningsavgiften som funnits till registret, ska tas bort från och med i år. Detta innebär att ni som redan hunnit betala för detta året, kommer att få tillbaka det beloppet.

En annan sak som påverkas av detta, är den uppgift om det platsantal/antal registreringar, som vi tidigare önskat. Numera går det bra att göra så många registreringar ni behöver, utan att meddela oss.

 

Innan vi ser fram emot våren på riktigt, så önskar vi er ett par sköna sportlovsveckor med mycket solsken & snö på sina ställen!