”Veckan som gick”

kommer att bli ett återkommande inslag här på hemsidan. Tanken är att här försöka sammanfatta lite av allt det som händer om & med BPSD-registret.

Har du önskemål om något du vill veta mer om eller något att dela med dig av ... Maila oss!

 

 

 

 

 

 

Veckan som gick var intensiv på flera olika sätt;

Vi har lagt ut fler utbildningstillfällen på hemsidan. Främst i Malmö, men också i Stockholm. Intresset för att ansluta sig till BPSD-registret är stort och anmälningarna till våra utbildningar ökar. Jätteroligt, tycker vi!

Vi håller just nu på att inreda en ny utbildningslokal här i huset där vi finns, på Simrisbanvägen 14 i Malmö. Det ska bli spännande att se resultatet och första utbildningen här, kommer att hållas den 3-4 april.

 

Vi Välkomnar …

Förra veckans utbildning hölls på MunktellArenan i Eskilstuna. Ett par av oss hade turen att få tillbringa ett par väldigt trevliga dagar där och de tackar vi varmt för! Nya deltagare i registret är Måsta Äng, enhet 8. Vi passar på att önska er Välkomna till BPSD-registret!

 

Avslutningsvis så vill vi påminna om …

Runt om i landet finns mycket erfarenhet & många goda exempel på förbättringsarbeten. Statens Kommuner och Landsting, SKL, efterfrågar nu goda exempel. Syftet är att sprida kunskap och att visa möjliga vägar till förbättrade resultat i vården och omsorgen om de mest sjuka äldre. SKL kommer att erbjuda deltagarna i Ledningskraft en guide i form av en konceptsamling, så att de goda exemplen kan komma till nytta på fler ställen.

Vi på BPSD-registret skickade i fredags ut mail till alla anslutna enheter och vi hoppas givetvis att ni läser detta och delar med er av era erfarenheter!

Även vi på BPSD-registret tar tacksamt emot era erfarenheter av att jobba med vårt register. Det hade varit väldigt roligt att kunna publicera små reportage från era enheter, så … Vem av er blir först?

 

Vi önskar er alla en fin vecka !