Vi hoppas att Ni har haft en Glad & skön Påskhelg!

I förra veckan hände det mycket!

Trots att veckan som gick var en ”kort” vecka pga Påskhelgen, så blev det en händelserik & rolig vecka; vår efterlängtade statistik är klar att använda, vi har gjort en mindre men viktig ändring i själva BPSD-registreringen & vi har haft PREMIÄR-utbildning i våra nya lokaler här i Malmö!

Premiär i dubbel bemärkelse, då inte bara lokalen är ny – det var även premiär för vår nya utbildning för certifierade utbildare!

När det gäller statistiken & ändringen i själva registreringen, så finns det mer att läsa under ”Nyheter” samt att det gått ut mail till alla administratörer om detta. Hör gärna av er om ni har några funderingar eller för att berätta hur det går.

Det finns också en ny flik här på hemsidan som heter ”Anslutna enheter”. Klicka på kartan för att se vilka enheter som är anslutna.

 

       Till Premiärutbildningen här hos oss i Malmö …

Välkomnade vi enheter från Nobelgården i Malmö, Kassakroken i   Landskrona, Bågen i Klippans kommun & ÄldreTeamet från Minnesmottagningen i Karlskrona samt en av vår egen kliniks läkare från Demensteamet vid Minneskliniken i Malmö.

(Klicka på bilderna för förstoring)

Certiferade utbildare

Vi Välkomnar den allra första gruppen av inspirerande & väldigt kunniga, trevliga nya utbildare! Det var några givande dagar vi hade tillsammans med er och vi ser fram emot ett spännande samarbete.

Mona, Annika & Lisbeth från Skellefteå – Kicki & Annika från Kramfors respektive Sollefteå – David från Västerbotten & Anna-Lena från Ljusdal

De kommer att anordna egna administratörsutbildningar i de delar av landet som de kommer från och så snart de är klara, kommer information om utbildningarna att ges lokalt. Informationen kommer även att finnas på hemsidan under ”Utbildningar”.

Nu ser vi fram emot en ny vecka & mot den ”riktiga” Våren som väl bör vara här nu! Även denna vecka är fullplanerad och vi kommer bl. a att ha utbildningar i både Malmö & i Kista. Vi önskar er alla en fin vecka !