Vi känner att vi vill förtydliga det här momentet med att skriva ut personskattningen, som ju är ett viktigt verktyg i den dagliga omvårdnaden. Ofta får vi höra att man använder PrintScreen och klistrar in i ett dokument; detta behövs INTE!

När du är klar med din skattning, trycker du på SIGNERA.

Här kommer det att komma upp ett NYTT FÖNSTER, som till en början kan vara grått. Ibland tar det 10-20 sekunder innan din skattning visas och är många aktiva samtidigt, kan du få vänta i kö på utskrift, ibland upp till en minut.

Om det är första gången du ska göra en utskrift på just den datorn eller om det inte kommer upp ett nytt fönster, kan detta bero på ett popup-fönster. Detta syns som en tunn, gul linje antingen överst i skärmen eller längst ner.

För att få fram din skattning, måste du då klicka i linjen och klicka i rutan att du ALLTID tillåter att filer från Eyenet att öppnas. Vid nästa ruta/förfrågan ska du inte trycka ”försök igen” utan AVBRYT … Nu öppnas fönstret och din personskattning kommer fram.

För att SKRIVA UT denna, gör du likadant som du vanligtvis gör när du skriver ut andra sorters dokument (under skriv ut)

 

Tänk på att det kan vara bra att fortsätta använda sig av manualen som du fick vid utbildningen! Denna finner du under flik 6 i ditt utbildningsmaterial.

 

Här finner du ett exempel på en personskattning

 

 

Har du andra funderingar eller tvekar över något, så ta gärna kontakt med oss, så ska vi försöka hjälpa dig!

Tanken är ju att det ska vara enkelt för er att administrera detta &

därför tar vi gärna emot synpunkter på moment som behöver förtydligas!