2013-11-21

Är ni en verksamhet/team som gjort ett förbättringsarbete som ni gärna vill sprida?

Läs då inbjudan här nedanför & är ni intresserade av att medverka, ta gärna kontakt med projektgruppen (mailadress finner ni längst ner på sidan).

Även vi på BPSD-registret är mycket intresserade av att få ta del av era förändrings- o förbättringsarbeten, så hör gärna av er även till oss på bpsd.sus@skane.se – Tack!

 

 

Var med och medverka på Utvecklingskraft 2014!Jönköping

Datum: 14-15 maj 2014

För elfte året i rad bjuder vi in till succén Utvecklingskraft, en nationell mötesplats där du kan ta del av samt sprida goda exempel på förbättringsarbete. Konferensen vänder sig till dig som arbetar inom omsorg, hälso- och sjukvård och tandvård.

Våren 2013 kom ca 500 personer från hela Sverige till Jönköping för att dela med sig av sina egna erfarenheter och lära av andras på konferensen Utvecklingskraft.
Ca 100 personer medverkade genom att presentera sina förbättringsarbeten i form av muntliga presentationer eller posterpresentationer!

 

Vill du medverka 2014?

Vi inbjuder dig som genomfört ett förbättringsarbete eller projekt som du vill dela med dig av.

Gå in på Utvecklingskrafts webbsida för att läsa mer om konferensen och hur du kan bidra med dina erfarenheter. Stora som små exempel är välkomna!

 

Sista inlämningsdatum för abstracts är 16 december 2013 .

 

Med vänlig hälsning

Projektgruppen för Utvecklingskraft 2014

www.lj.se/utvecklingskraft