20 juni 2017

Våren passerade snabbt och vi är inne i sommarmånaderna! För de flesta av oss väntar en efterlängtad semester, medan det för andra väntar ett spännande sommararbete.
Vi vill därför påminna er om att introducera era vikarier även i BPSD-registret.
Webbutbildningen på hemsidans startsida ger en bra introduktion, precis som bildspelet ni hittar på fliken Övrigt/Dokument eller på länken HÄR 

NY FUNKTION för dig som är användare

Har du glömt dina inloggningsuppgifter, kan du nu äntligen enkelt återställa dessa själv.
På registrets inloggningssida, klickar du på länken ”Klicka här om du glömt ditt lösenord”. Följ instruktionerna och du kommer att få ett mail med ett tillfälligt lösenord.

Vi är glada att funktionen äntligen kommit igång, eftersom det blir enklare för er och ni kommer att få hjälp mycket snabbare!

Behöver du byta eller avsluta din behörighet, måste du fortfarande kontakta vår support. Detta gör du antingen genom KONTAKT-rutan på hemsidan eller via mail till bpsd.sus@skane.se

Årligt möte 2017

BPSD-registrets Årliga möte hålls i år i Göteborg den 29 november. Dagen riktar sig till alla som deltagit i administratörsutbildningen.

Information om dagen finner du här Inbjudan till Årligt möte 2017

Varmt välkommen med din anmälan!

Stängning av enheter som aldrig kommit igång

Under juni månad kommer vi att se över alla anslutna enheter. Vi är medvetna om att många enheter har ändrat inriktning, huvudman eller stängts ner, sedan de lades upp som användare i BPSD-registret.
För att kunna hålla våra system aktuella och korrekta, så kommer vi att ta bort enheter som anslutits före den 31 december 2014 men som aldrig har kommit igång.
Detta innebär ingenting för er som användare, då enheterna som berörs aldrig har gjort några registreringar.
Vill ni starta upp dessa enheter igen, går det bra att kontakta oss så hjälper vi gärna till med det.

Innovationspris

Vid BPSD-registrets Årliga möte (29 november 2017) kommer vi att dela ut ett Innovationspris.
Det är första gången vi delar ut priset och syftet är att uppmuntra till en fortsatt utveckling av arbetet eller arbetssättet i och kring BPSD-registret.

Läs gärna mer på länken här Innovationspris och varmt välkommen med din nominering!
Sista dag för nominering är den 15 september 2017.

BPSD-registret bjöd på tårtor

Runt om i landet arbetas det med fantastiska förbättringsarbeten på olika nivåer. Under vintern och årets första kvartal efterlyste vi goda exempel och under våren har BPSD-registret haft glädjen att få bjuda Vardaga Österbo i Lund på tårta.

Vi har tidigare presenterat deras förbättringsarbete här på hemsidan, men har du missat det kan du läsa det på länken här ”Minskad läkemedelsanvändning för personer med BPSD”

På vårt Årliga möte den 29 november i Göteborg kommer vi även att få höra Elin & Madeleine berätta om hur de arbetade med förbättringsarbetet på Österbo.

Vill ni läsa mer om hur man kan arbeta med resultat från BPSD-registret i förbättringsarbete tipsar vi om studiematerialet & de goda exemplen på hemsidan. 
Sommartider

Under sommaren kommer vi att hålla semesterstängt under några veckor på kansliet & i supporten. Information om supporttider finner du i bilden nedan. Mail kollas endast av sporadiskt under de här veckorna.

Vi från BPSD-registret önskar er alla en riktigt fin sommar!
/ Eva, Carina, Håkan, Karin & Maggie