2013-02-18

Tiden går fort och vi är redan inne i sista halvan av februari! Trots att det återigen snöar ute, så var våren på väg häromdagen.

 

Lite spännande siffror att ta del av;

Vid årsskiftet passerade vi gränsen för 3000 utbildade BPSD-administratörer och just nu finns ca 1500 enheter anslutna. När vi skriver enheter här, så inkluderar vi även mindre enheter/avdelningar inom samma vårdenhet.

Under förra året genomfördes drygt 200 utbildningar och bara i december hölls 27 st. Siffran ökar hela tiden och i januari i år genomfördes 31 utbildningar runt om i hela landet  -Jätteroligt, tycker vi!

Vi hoppas kunna återkomma inom kort med en bättre sammanställning av det gångna året och med lite andra uppdateringar av hemsidan. Kartan & sammanställningen av anslutna enheter, bättre länk- & dokumentsida och lite annat är på gång!

 

Inspirationsdagar

I veckan som gick hade vi två Inspirationsdagar här nere i Malmö, för våra fantastiska certifierade utbildare. Av drygt 80 utbildare, hade vi nöjet att få tillbringa dagarna med 34 av dem!

Det blev två lyckade dagar! Många tankar & erfarenheter delades, ny information spreds & många goda exempel på ett lyckat arbete med BPSD-registret redovisades. Vi hoppas kunna dela med oss av dessa så småningom!