Ny registerhållare i BPSD-registret

Den 1 augusti avslutar Eva Granvik sitt uppdrag som registerhållare för BPSD-registret och istället kommer Moa Wibom att ta över som ny registerhållare och fortsätta utveckla registret tillsammans med oss på kansliet.

”Det har varit fantastiskt att få följa utvecklingen av BPSD-registret och inte minst att få ta del av alla goda exempel som kommit från landets alla hörn. Men, efter att ha arbetat med registret i femton år (fem år för att bygga upp det och sedan tio år i styrgrupp och kansli) känner jag att det är dags att låta någon annan ta vid och fortsätta utveckla registret.
Det är med varm hand stafettpinnen går över till Moa.
Själv ska jag börja arbeta som demenssjuksköterska och certifierad utbildare i Svalövs kommun och alltså arbeta med BPSD-registret ute i verksamheterna. Det ser jag fram emot”.

 

Eva Granvik, Registerhållare

Moa Wibom är specialist i allmänmedicin och Silvialäkare sedan 2015.Hon innehar en tjänst som överläkare på enheten för Kognitiv medicin på Ängelholms sjukhus och är sedan 2017 även enhetschef.
Moa tycker att BPSD-registreringen är ett fantastiskt hjälpsamt verktyg för att förmedla information om den sjuke inom teamet och till närstående och för att följa upp insatser och behandlingar och hon ser fram emot att fortsätta utveckla BPSD-registret.

Ny registerhållare i BPSD-registret fr o m 1 augusti 2021

Tack & Välkommen

Vi som arbetar på BPSD-registrets kansli vill rikta ett stort tack till Eva för alla fantastiska år tillsammans – så mycket lärdomar, kunskap, upplevelser och en otroligt utvecklande och rolig ”resa” som vi delat under alla dessa år.
Vi önskar dig ett stort lycka till i ditt nya uppdrag!

Vi vill också säga varmt välkommen till Moa och vi ser fram emot att fortsätta att arbeta och vidareutveckla BPSD-registret med dig.

 

Kansliet – det vill säga oss som ni användare vanligtvis har kontakt med – kommer att finnas kvar som tidigare och vi behåller samma kontaktuppgifter som innan.
En skillnad för oss är dock att kansliet under hösten kommer att lämna Minneskliniken i Malmö och istället utgå från Kognitiv medicin i Ängelholm.

 

Carina, Håkan, Karin & Maggie
/ BPSD-registrets kansli